SIDEKICK - ECLIPSE massage en spierstimulatietool

3701184116170

Nieuw

Sidekick-massagehulpmiddelen zijn ontworpen om littekenweefsel en verklevingen onder de huid af te breken. Dit verbetert de bloedstroom rond het gebied en als gevolg daarvan voelen uw spieren en gewrichten losser, lichter en soepeler aan, wat een sneller herstel mogelijk maakt.

Meer details

Dit product is niet langer in voorraad


135,00 € Incl. btw.

Meer informatie

VERLICHT MET SIDEKICK SPIERPIJN EN VERBETER UW MOBILITEIT!

Of het nu je nek, je voeten of je schouders zijn, verstoorde of verlamde spieren kunnen je leven on hold zetten. Littekenweefsel en verklevingen net onder de huid kunnen de bloedstroom naar het getroffen gebied beperken.

Hierdoor heb je last van oncomfortabele stijfheid en beperkte mobiliteit.

Maximale hefboomwerking voor maximaal herstel!

Met onze geweldige Eclipse Muscle Scraper kun je zoveel (of zo weinig) druk uitoefenen als je wilt! Ontworpen om comfortabel in één hand te passen, geeft de Eclipse je meer controle om de juiste hoeveelheid druk precies daar te richten waar je het het meest nodig hebt. Perfect voor strakke heupen en quads, voeten, borstspieren en meer.

Met de Eclipse heb je geen last meer van post-workout pijn!

Het unieke ontwerp van de grote handgreep van de Eclipse maakt het een genot om vast te houden, waardoor vermoeidheid van de handen wordt verminderd en uw vermogen om hefboomwerking en directe kracht te beheersen, wordt verbeterd. Het resultaat? Snel, efficiënt en comfortabeler herstellen!

Voor extra veelzijdigheid is de Eclipse tweesnijdend! Gebruik de concave rand voor grote vegen en de scherpere convexe rand om strakke knopen te verfijnen. U kunt uw sessies aanpassen voor eenvoudiger herstel. Hij is gemaakt van roestvrij staal en is even stijlvol als duurzaam.

Waarom kiezen voor Eclipse Massage Tool?

Perfect voor je heupen, benen, voeten en borstspieren
Comfortabel gewogen voor effectieve druk
Grote handgreepopening, gemakkelijk vast te houden en te bedienen
Tweesnijdend ontwerp voor totale veelzijdigheid
Gemaakt van duurzaam roestvrij staal

Wordt geleverd met een tube OASIS massagegel.

 Verklevingen worden veroorzaakt door overbelasting van spieren of letsel. De CURVE maakt deze verklevingen los door spierpijn te verlichten.

Accessoires

16 other products in the same category: