SIDEKICK - SWERVE Massage en Spierstimulatie Tool

3701184111151

Nieuw

Herstel is het belangrijkste aspect van je training. Dankzij de SIDEKICK-massagehulpmiddelen, ontworpen om littekenweefsel en onderhuidse verklevingen af ​​te breken, kunt u de doorbloeding rond de behandelde gebieden verbeteren en zo uw spieren en gewrichten ontlasten en sneller herstellen.

Het pakket bevat een SWERVE, een draag- en beschermhoes en een OASIS-massageroller.

Meer details

Dit product is niet langer in voorraad


125,00 € Incl. btw.

Meer informatie

Het pakket bevat een SWERVE, een draag- en beschermhoes en een OASIS-massageroller.

VERLICHT MET SIDEKICK SPIERPIJN EN VERBETER UW MOBILITEIT!

Een kruising tussen de CURVE en de ECHO, de SWERVE massage- en spierhersteltool is perfect voor mensen die op zoek zijn naar functionaliteit, kracht en betaalbaarheid.

We hebben ons best verkochte product, de Curve, opnieuw ontworpen in roestvrij staal. Dit betekent dat het niet-poreus en onbreekbaar is. Samengevat, het heeft alle kwaliteiten van de Curve en geen van de fouten!

Waarom is het belangrijk om een ​​niet-poreus product te hebben?

Omdat het hulpmiddel in contact komt met uw huid, kunnen lichaamsvloeistoffen en bacteriën vast komen te zitten in een poreus hulpmiddel als het niet grondig wordt schoongemaakt. Je deelt veel dingen met vrienden, maar lichaamsvloeistoffen zijn daar niet een van. Gelukkig hoef je je daar met de Swerve geen zorgen over te maken.

Een ander groot voordeel van roestvrij staal is de duurzaamheid. Er zijn ongelukken, of je kinderen het nu laten vallen of je vriend het laat vallen. Hoe dan ook, je wilt hem heel terug krijgen en met de Swerve weet je zeker dat hij niet kapot gaat.

Verklevingen worden veroorzaakt door overbelasting van spieren of letsel. De SWERVE maakt deze verklevingen los door spierpijn te verlichten.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 other products in the same category: