RX SMART GEAR - ALEC SMITH 2.0 lederen grips

Nieuw

'S Werelds meest comfortabele vingerloze pannenlappen zijn nu nog beter! Langer, breder en een paar andere details maken het nog steeds de beste pannenlap ter wereld!

Nog een exclusieve DR WOD!

Meer details

65,90 € Incl. btw.

Meer informatie

Alec Smith ontwierp de 1.0-versie van de beroemde grepen die vingergaten elimineerde en de greep voor altijd veranderde.
Nu biedt de nieuwe en verbeterde Alec Smith 2.0 Grip nog meer handpalmbescherming met een lengte van een halve inch (1,25 cm) langer en een kwart inch (6 mm) breder in alle maten.
De toevoeging van kleine vinnen maakt het gemakkelijker om vast te houden wanneer de atleet op de optrekstang springt. Het neopreen kussen is nu permanent aan de polsband bevestigd, waardoor veel massa rond de pols wordt geëlimineerd. En de baanbrekende elastische gripondersteuning is direct beschikbaar als u de handpalmbescherming niet wilt gebruiken. Nu zullen je trainingen nog beter zijn als je de geheel nieuwe Alec Smith 2.0 Grips gebruikt!


* Gebruik bij het meten van de hand een liniaal, begin bij de basis van de handpalm en meet met de hand zo plat mogelijk aan de onderkant van de middelvinger.
Als je net op een van de maten valt, raden we je aan om de grotere maat te kiezen.

Beschikbare maten: S (tot 8,9 cm), M (van 9 tot 10,8 cm), L (van 10,9 tot 12,8 cm) en XL (vanaf 12,9 cm).

 

Grijze kleur. Vanwege de aard van de gebruikte natuurlijke vezels, kunnen kleuren en textuur variëren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 other products in the same category: