DR WOD - 3-gaats microvezel grips

Nieuw

Bescherm je handen onder alle omstandigheden met de DR WOD microfiber handgrepen: volledige handpalmbescherming, lichtheid en ongeëvenaard comfort!

Meer details

27,90 € Incl. btw.

Meer informatie

Wat de bewegingen en WOD's ook zijn, je handen zijn goed beschermd met de DR WOD-grepen. Deze 3-vingergrepen, gemaakt van microvezel van superieure kwaliteit, beschermen uw handen effectief, verminderen het wegglijden op de stangen (bij gymnastiek of gewichtheffen) en stellen u in staat om steviger en langer vast te houden om uw WOD's te domineren!

Model: 3 microvezelgaatjes.

Beschikbare maten: S (tot 9 cm), M (9,1-10,2 cm), L (10,3-11,4 cm) en XL (meer dan 11,5 cm).

Om uw maat te valideren, meet u vanaf de kruising tussen uw pols en uw hand. Open uw hand en houd uw handpalm en vingers plat (krul uw vingers niet naar binnen of naar buiten). Meet vanaf de pols/handverbinding tot aan de basis van uw middelvinger. Neem de exacte maat, rond niet af. Zit je tussen 2 maten in, neem dan de grotere maat.

LET OP: het materiaal heeft de neiging iets uit te rekken bij gebruik. Gebruik uw pannenlappen pas als u zeker weet dat u de juiste maat heeft. Inderdaad, eenmaal gebruikt of bedekt met magnesiumoxide, kun je ze niet meer retourneren. Het concept van comfort is specifiek voor elke persoon, probeer uw grepen op de juiste manier: plaats uw wijs-, middel- en ringvinger in de gaten en pas de klittenbandsluiting om uw pols aan. Je zou je hand bijna volledig moeten kunnen openen met het leer plat op je handpalm.

Dit artikel wordt per paar verkocht.

Beschikbare kleuren: Zwart.

Samenstelling: Zwarte microfiber / zwarte band.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 other products in the same category: