TRAIN LIKE FIGHT - Manique Carbone sans trous LOUD Groter bekijken

TRAIN LIKE FIGHT - Carbon Grip zonder gaten LOUD

Nieuw

Aan de bar bevindt de atleet zich enkele ogenblikken in een staat van gewichtloosheid; enkele seconden bevrijd van de zwaartekracht die ons aan de grond vasthoudt; maar als het ons weer opeist, zijn we alleen afhankelijk van onze grip, onze vastberadenheid en onze kracht.

Meer details

Dit product is niet langer in voorraad


29,90 € Incl. btw.

Meer informatie

De LOUD pannenlappen van TRAINLIKEFIGHT zullen er zijn om dit unieke moment te beschermen en zodat u aan niets anders hoeft te denken. Zoals gewoonlijk komen hun weerstand en grip tussen het staal en onze huid.

Technische eigenschappen:

Ergonomisch, vingerloos voor meer comfort.

2 mm versterkte koolstofvezel.

Officieel Trainlikefight Elite Team-product.

Extreme afstelling op de handgrepen.

Klem in zwarte afwerking met band met hoge weerstand.

Beschikbare maten: S (tot 11 cm), M (11 cm - 12 cm), L (12 cm tot 13 cm), XL verder

Om uw maat te valideren, meet u vanaf de kruising tussen uw pols en uw hand. Open uw hand en houd uw handpalm en vingers plat (krul uw vingers niet naar binnen of naar buiten). Meet vanaf de pols/handverbinding tot aan de basis van uw middelvinger. Neem de exacte maat, rond niet af. Zit je tussen 2 maten in, neem dan de grotere maat.

WAARSCHUWING:. Gebruik uw pannenlappen pas als u zeker weet dat u de juiste maat heeft. Inderdaad, eenmaal gebruikt of bedekt met magnesiumoxide, kun je ze niet meer retourneren. Het concept van comfort is specifiek voor elke persoon, probeer uw grepen op de juiste manier: plaats uw wijs-, middel- en ringvinger in de gaten en pas de klittenbandsluiting om uw pols aan. Je zou je hand bijna volledig moeten kunnen openen met het leer plat op je handpalm.

Dit artikel wordt per paar verkocht.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 other products in the same category: