RX SMART GEAR - Alleen "EVO G2 Speed ​​Rope" handvatten

Nieuw

De EVO G2 Speed ​​Rope bewijst dat je perfectie kunt nemen en het een beetje beter kunt maken. De strategische verfijningen van de EVO G2 produceren een speed rope in een klasse apart Prijs is per paar, ZONDER KABEL.

Meer details

Dit product is niet langer in voorraad


159,00 € Incl. btw.

Meer informatie

De prijs is per paar, ZONDER KABEL, met opbergkoffer.

Een kleine aanpassing aan het silhouet van de knijppunt en de toevoeging van diamanten opruwen zorgt voor vingertopcontrole en verbeterde nauwkeurigheid. De interne trekbout en kopeenheid zijn volledig opnieuw ontworpen om de ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid van de EVO verder te verbeteren. Het gepatenteerde dubbelgelagerde draaimechanisme blijft een rotsvaste snelheid en reactievermogen bieden. De Custom Carry Case is de perfecte case voor de EVO G2 Tactical Matte Black. Inclusief RXSG-patch.

Elke EVO G2-greep is vervaardigd op een van de meest geavanceerde CNC-machines uit een solide stuk aluminium van ruimtevaartkwaliteit. Het wordt vervolgens geanodiseerd voor een corrosiebestendige afwerking. De handgrepen zijn zorgvuldig geassembleerd met de tactiele trekstrips en het gepatenteerde wrijvingsloze dual-pivot lagersysteem met lage tolerantie, waarvoor patent is aangevraagd. Ten slotte wordt elk touw geïnspecteerd en getest op kwaliteit en prestaties.

We zijn enorm trots om aan te kondigen dat het EVO Speed ​​Rope 100% gemaakt is in de VS en geassembleerd is in onze fabriek in El Cajon, CA.

Elke EVO G2 Speed ​​Rope wordt geleverd met zwarte trekbanden en een op maat gemaakte EVO-draagtas.

* Vanwege de kleurvariatie van het anodisatieproces kan er kleurvariatie optreden.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

21 other products in the same category: