drwod_speed_cable_rx_smart_gear Groter bekijken

RX SMART GEAR - Blote kabel SPEED METAAL

Nieuw

Bare kabel voor RX SMART GEAR serie SPEED METAL springtouw. Aanbevolen voor atleten die 100+ double unders kunnen bereiken.

Meer details

19,90 € Incl. btw.

Meer informatie

De Speed ​​Metal-kabel wordt aanbevolen voor high-performance springtouwatleten. Het vertegenwoordigt het lichtste kabelaanbod van RX SMART GEAR, meer vergelijkbaar met traditionele snelheidskabels.

De ongecoate kabel biedt minder weerstand en dringt gemakkelijker door de lucht.

Aanbevolen voor atleten die Double-Unders (75 en +) onder de knie hebben of die aan triple-unders werken.

Model: Speed ​​Metal

Beschikbare maten: Kabel 8,6 (2,59 m), 8,8 (2,64 m), 8,10 (2,69 m), 9,0 (2,74 m), 9,2 (2,79 m).

Raadpleeg de onderstaande tabel om uw maat te valideren.

HOE DE MAAT VAN UW RX SPRINGTOUW TE MAKEN:

Bij het kiezen van een lengte voor je Rx springtouw, is de veiligste benadering om een ​​springtouw te meten waar je al vertrouwd mee bent en die lengte te gebruiken bij het bestellen. Hieronder vindt u aanbevelingen die u kunt gebruiken als u niet zeker bent van uw lengte of als u uw efficiëntie wilt verbeteren.

Aanbevelingen: Het bepalen van de juiste maat springtouw kan lastig zijn. Als je beginner tot gemiddeld bent (d.w.z. 0 tot 50 double unders), is het belangrijk om te beginnen met een benadering die je een fundamenteel startpunt geeft en een progressie van verbetering volgt zoals elke andere beweging.

Het kiezen van de juiste maat springtouw is eigenlijk een proces van 2 delen:

Kies eerst een lengte die bij je lengte past.

Ten tweede, pas uw positionering aan zodat deze overeenkomt met deze snaar, zodat u voldoende ruimte boven en onder de voeten heeft.

De Rx-maatmethode is een op progressie gebaseerde benadering met als doel u in een stuk touw te krijgen dat effectieve mechanica en positionering produceert. De voorgestelde lengte komt overeen met uw lengte om een ​​overvloed aan touwspeling boven en onder de voeten te bieden, maar niet zozeer om een ​​slechte positionering en inefficiënte bewegingspatronen te forceren.

De aanbeveling voor de lengte van beginner tot gemiddeld moet als uw startpunt worden beschouwd en alle inspanningen moeten in de loop van de tijd worden gericht op een kortere touwlengte.

Een kortere touwlengte vereist een compactere positionering, wat vermoeidheid in grotere spiergroepen vermindert en een snellere cyclussnelheid per omwenteling oplevert. In wezen stelt een korter touw je in staat om meer werk sneller gedaan te krijgen met minder energie.

RX Maataanbeveling:

Als je ervaren bent, meet dan je huidige touw of kies een lengte die voor jou werkt. Gebruik de onderstaande afbeeldingen om uw huidige positie te beoordelen en eventuele noodzakelijke aanpassingen aan de aanbevolen touwlengte uit de tabel aan te brengen.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

21 other products in the same category: