VELITES - Corde à sauter FIRE 2.0 Kamo Groter bekijken

VELITES - EARTH 2.0 Kamo jump rope

Nieuw

De Earth 2.0 Jump Rope heeft een nieuw touwontwerp dat je kent en waar je van houdt. Het is geoptimaliseerd voor het gebruiksgemak, geeft meer voldoening, een waar genoegen voor het oefenen van het overslaan. Dit is het touw waar je altijd van hebt gedroomd.

Meer details

Dit product is niet langer in voorraad


78,99 € Incl. btw.

Meer informatie

VERANDER KABELS EN ZIE UW PRESTATIES EXPONENTIEL VERHOGEN* - Met maximaal drie verschillende kabels om uit te kiezen, verschillende kabels en het unieke kabelwisselsysteem, kunt u aan uw double-unders werken, maar ook overschakelen naar het focussen op het nemen van spiermassa in een fractie van een seconde.

VERHOG UW KRACHT EN WERK UW SPIEROPBOUW* - Verhoog het totale gewicht tot 5x in seconden! Verander eenvoudig de kabel en voeg de gewichten toe. Verhoog het gewicht van het touw van 200 g tot 1 kg totaal gewicht.

VERGEET WRIJVING, ONZE TOUW SPIN NOOIT - Ferrari's zijn snel, toch? Daarom hebben we besloten om een ​​lagersysteem van hoge kwaliteit te gebruiken om ervoor te zorgen dat het zo snel en soepel mogelijk loopt. Je moet het proberen om erachter te komen.

DUURZAAM, LANG - We gebruiken dezelfde kwaliteit aluminium en roestvrij staal als sommige ruimteraketten om onze mouwen, gewichten, verbindingen en kabelinterieurs te bouwen. We zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze constructie dat we 2 jaar garantie geven op de assen en gewichten.

WINNAAR RED DOT AWARD 2021 - Voeg een winnaar van de Red Dot Award 2021 toe aan je trainingen. De Earth 2.0 is gepatenteerd in Europa en zal binnenkort in de VS zijn.

*GEWICHTEN, 2,5 MM SNELHEIDSKABEL EN 8 MM MONSTERKABELS WORDEN APART VERKOCHT.

21 other products in the same category: