BEAR KOMPLEX - "Black Diamond" 3-gats grips

Nieuw

Black Diamond handvatten zijn de meest effectieve en gripvaste handvatten die ooit voor Cross Training zijn gebruikt.

Meer details

52,90 € Incl. btw.

Meer informatie

Van het bedrijf dat u de vaak geïmiteerde maar nooit geëvenaarde pannenlappen van koolstofvezel bracht, kondigt Bear KompleX met trots hun nieuwe Black Diamond pannenlappen aan.

Gemaakt van synthetische materialen, zijn Black Diamond-grepen geweldig voor elke bar - glad, met krijt bedekt, glad, enz. Ze zijn ook geschikt voor alle halters, kettlebells en andere soorten ringen. In tegenstelling tot de meeste grips op de markt, hebben Black Diamond-grepen geen krijt nodig om aan de bar te kleven. Wees eigenlijk niet verbaasd als ze moeite hebben om het tegen te houden. Dat is een deel van de magie van Black Diamond Grips.

Alleen verkrijgbaar met 3 gaten, Black Diamond pannenlappen worden aangeboden in de maten Small tot Extra Large. Met een versterkte neopreenlaag aan de pols voor extra comfort, heeft Bear KompleX met succes The Best Grips On The Planet aan hun productlijn toegevoegd!

Beschikbare maten: XS (tot 9,5 cm), S (9,5-10,8 cm), M (10,8-12 cm), L (12-13,3 cm) en XL (meer dan 13,3 cm). Artikel wordt per paar verkocht.

Om uw maat te valideren, meet u vanaf de kruising tussen uw pols en uw hand. Open uw hand en houd uw handpalm en vingers plat (krul uw vingers niet naar binnen of naar buiten). Meet vanaf de pols/handverbinding tot aan de basis van uw middelvinger.

Neem de exacte maat, rond niet af. Zit je tussen 2 maten in, neem dan de grotere maat. Als je een rol wilt maken, neem dan de grotere maat.

Accessoires

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

22 other products in the same category: